WIDGET ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΩΔΙΚΑΣ HTML

 ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ HTML



Πώς βάζεις html κώδικα στο blog σου αλλά να φαίνεται ο κώδικας και όχι αυτό που δίνει - Post html code


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Ένα πρόβλημα που συναντάει κάθε blogger είναι όταν θέλει να ποστάρει html κώδικα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:είπα όταν θέλει να ποστάρει δηλαδή να φαίνεται ο κωδικός ώστε να μπορεί ο άλλος να τον αντιγράψει.να φαίνεται ο κωδικός και όχι αυτό που δίνει ο κωδικός.

Π.χ. με ρώτησε ένας φίλος πως μπορεί να φαίνεται ο κωδικός των banner του ώστε να μπορούν να τον αντιγράψουν οι επισκέπτες του και να το βάλουν στο blog τους.

Παρακάτω σας έχω ένα gadget που μετατρέπει τους κώδικες από αόρατους σε ορατούς.

Βάλτε κάτω τον κώδικα που θέλετε να φαίνεται και πατήστε "CONVERT":

Τώρα βάλτε τον κώδικα που σας έβγαλε όπου θέλετε.Αν δεν έχετε κάνει λάθος ο νέος κώδικας που σας έβγαλε θα είναι ορατός σε όλους.

Αν σας αρέσει το παραπάνω gadget και θέλετε να το βάλετε στο blog σας ο κώδικας είναι ο:

<br />

<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/102462998830435293579/post-Code.xml&up_grows=10&up_conv1=1&up_conv2=1&up_conv3=1&up_conv4=1&up_conv5=1&synd=open&w=400&h=300&title=Code+converter&border=%23ffffff%7C0px%2C1px+solid+%23ffdd00%7C0px%2C2px+solid+%23ffdd33%7C0px%2C2px+solid+%23ffee99&output=js"></script><br />


///////////////////////////////////////////////// 

 ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ HTML Πώς βάζεις html κώδικα στο blog σου αλλά να φαίνεται ο κώδικας και όχι αυτό που δίνει - Post html code Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF Ένα πρόβλημα που συναντάει κάθε blogger είναι όταν θέλει να ποστάρει html κώδικα. ΠΡΟΣΟΧΗ:είπα όταν θέλει να ποστάρει δηλαδή να φαίνεται ο κωδικός ώστε να μπορεί ο άλλος να τον αντιγράψει.να φαίνεται ο κωδικός και όχι αυτό που δίνει ο κωδικός. Π.χ. με ρώτησε ένας φίλος πως μπορεί να φαίνεται ο κωδικός των banner του ώστε να μπορούν να τον αντιγράψουν οι επισκέπτες του και να το βάλουν στο blog τους. Παρακάτω σας έχω ένα gadget που μετατρέπει τους κώδικες από αόρατους σε ορατούς. Βάλτε κάτω τον κώδικα που θέλετε να φαίνεται και πατήστε "CONVERT": Τώρα βάλτε τον κώδικα που σας έβγαλε όπου θέλετε.Αν δεν έχετε κάνει λάθος ο νέος κώδικας που σας έβγαλε θα είναι ορατός σε όλους. Αν σας αρέσει το παραπάνω gadget και θέλετε να το βάλετε στο blog σας ο κώδικας είναι ο: