WIDGET ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 

http://the-best-widgets.blogspot.gr/2015/09/blog.html

 

ΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΜΟΥ


Μπορείτε να κλειδώσετε το περιεχόμενο όποιων αναρτήσεων θεωρήτε ότι είναι μόνο για κάποιους και όχι για όλους με ένα κωδικό που θα ζητήται μόλις ο αναγνώστης ανοίξει να διαβάσει την συγκεγκριμένη ανάρτηση. Αυτό το έχω εφαρμόσει σε αυτήν την ανάρτηση που διαβάζετε και για να δείτε το υπόλοιπο μέρος της που βρίσκεται μετά το κουμπί CLICK HERE TOREAD MORE πρέπει να βάλετε τον σωστό κωδικό στο pop up κουτάκι που θα ανοίξει για να διαβάσετε το κρυμένο κείμενο. Για αυτήν την ανάρτηση βάλτε κωδικό 123456.



Πρώτα από όλα ανοίξτε την επεξεργασία του προτύπου σας και βάλτε πρίν από τη ετικέτα </head> το ακόλουθο script.

<script type="text/javascript" src="http://www.vincentcheung.ca/jsencryption/jsencryption.js"></script>

Σώστε το πρότυπό σας και ανοίξτε την ανάρτηση που θέλετε να κλειδώσετε με κωδικό. Πατήστε στον editor του blogger την διάταξη HTML να εμφανιστεί ο κώδικας HTML της ανάρτησής σας.

Αντιγράψτε τον κώδικα HTML που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το <!--more--></div>

Πηγαίνετε στην διεύθυνση http://www.vincentcheung.ca/jsencryption  και επικολλήστε τον κώδικα που αντιγράψατε στο 2ολαχανί κουτάκι που γράφει από πάνω του «Plain text».

 

Μετά ακριβώς από πάνω από το κουτί που γράφει από πάνω του «Plain text» υπάρχει ένα ελαφρώς κιτρινισμένο κουτί που γράφει από πάνω του «Key» εκεί γράψτε τον κωδικό με τον οποίο θέλετε να κλειδωθεί η ανάρτηση. Μετά πατήστε το πλήκτρο «Encrypt» που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το λαχανί κουτάκι που γράφει από πάνω του «Plain text». Στο αμέσως επόμενο ελαφρώς μώβ κουτάκι που γράφει από πάνω του «Html code» θα εμφανιστεί ένας κώδικας τον οποίον θα τον αντιγράψετε και θα τον επικολλήσετε στη θέση του κειμένου που βρίσκεται μέσα στην αναρτησή σας και μετά το <!--more--></div> Εννοείτε ότι σβήνετε ότι βρίσκεται κάτω από το <!--more--></div> και μετά επικολλάτε το κώδικα που αντιγράψατε από το ελαφρώς μώβ κουτάκι που γράφει από πάνω του «Html code». Ενημερώστε την ανάρτηση και δείτε το αποτέλεσμα.